Dentisti cu Experiență și Profesionalisti în Stomatologie

Zâmbete Sanatoase si
Dentisti de Încredere
Alege un dentist

Programeaza-te rapid

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Pentru ce serviciu doriti sa va inscrieti*

  Alte informatii necesare ?

  Servicii Stomatologice Complete la Prețuri Accesibile

  Clinica Stomatologica se dedica constant oferirii de servicii stomatologice de top, prioritizând sănătatea pacienților noștri, asigurând confortul lor și găsind cele mai bune soluții pentru fiecare caz în parte.

  Afla ofertele noastre

  Apeleaza-ne pentru mai multe informatii sau pentru a face programare

  Servicii Stomatologice

  Dentisti cu Experiență și Profesionalisti în Stomatologie

  Echipa clinicii stomatologice este in masura sa asigure toata gama de tratamente stomatologice, de la profilaxie si tratarea cariilor pana la lucrari de protetica dentara, ortodontie, chirurgie sau implantologie.

  Implantologie de înaltă calitate, asigurând soluții durabile și confortabile pentru înlocuirea dinților pierduți. Prioritizăm sănătatea și confortul pacienților noștri, utilizând cele mai moderne tehnici și materiale.

  Protetică dentară ce asigura refacerea esteticii și funcționalității danturii. Utilizăm tehnici avansate și materiale de calitate superioară pentru a garanta confortul și satisfacția pacienților noștri.

  Servicii de endodonție de înaltă calitate, tratând infecțiile și leziunile pulpei dentare cu precizie și atenție. Folosim tehnici moderne pentru a asigura sănătatea și confortul pacienților noștri.

  Ortodonție de top pentru alinierea corectă a dinților și îmbunătățirea esteticii zâmbetului. Utilizăm aparate dentare moderne și tehnici avansate pentru a asigura rezultate optime și confort maxim pacienților noștri.

  Servicii de pedodonție dedicate îngrijirii dentare a copiilor. Prioritizăm sănătatea orală și confortul micilor noștri pacienți, folosind metode blânde și eficiente pentru a asigura o experiență pozitivă la dentist.

  Chirurgie dento-alveolară specializată, asigurând intervenții precise și eficiente pentru sănătatea orală a pacienților noștri. Utilizăm tehnici avansate și echipamente moderne pentru a garanta confortul și siguranța fiecărei proceduri.

  Apeleaza la serviciile noastre

  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau pentru a face o programare

  Medic specialist în implantologie orală, având titlul de doctor în stomatologie. Cu o experiență vastă în domeniul său, este dedicat înlocuirii durabile a dinților lipsă prin utilizarea celor mai moderne tehnici și materiale. Dr. Hurezeanu pune accent pe confortul și satisfacția pacienților săi, asigurând rezultate de înaltă calitate în tratamentele de implantologie orală.

  Medic specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială, deținând titlul de doctor în medicină. Experiența sa vastă și abilitățile sale în corectarea și alinierea dinților și a maxilarelor contribuie la îmbunătățirea funcționalității și esteticii zâmbetului pacienților săi. Prin utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de ultimă generație, este dedicata sănătății și confortului pacienților, oferind soluții personalizate și rezultate excelente în tratamentul ortodontic și ortopedic dento-facial.

  Medic specialist în protetică dentară, având titlul de doctor în stomatologie. Cu o experiență bogată în domeniul său, este dedicată restaurării estetice și funcționale a dinților, folosind tehnici avansate și materiale de înaltă calitate. Dr. Vrabie prioritizează confortul și satisfacția pacienților săi, oferind soluții personalizate și rezultate excelente în tratamentele de protetică dentară.

  Apeleaza la un stomatolog pentru mai multe informatii sau pentru a face programare

  Vizitați cabinetul nostru stomatologic

  Oferim Soluții Personalizate Pentru Fiecare Pacient! Programați-vă O Vizită cu unul dinstre stomaatologii nosotri renumiti si Îmbunătățiți-vă Zâmbetul Într-un Mediu Confortabil!

  Vizitați cabinetul nostru stomatologic

  Ne aflam in sectorul 2 – zona Pantelimon – Piata Iancului – Obor. Oferim Soluții Personalizate Pentru Fiecare Pacient! Programați-vă la unul dintre stomatologii nostri renumiti si Îmbunătățiți-vă Zâmbetul Într-un Mediu Confortabil!

  Str. Măgura Vulturului 89, Bucuresti, Sector 2

  Alege un stomatolog.

  Programeaza-te rapid!

   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   Pentru ce serviciu doriti sa va inscrieti*

   Alte informatii necesare ?

   Contacteaza-ne acum!

   Apeleaza-ne pentru mai multe informatii sau pentru a face programare